Portada > Notícies > Primer nivell mundial en l'inici del Barcelona Spain Masters 2020

Primer nivell mundial en l'inici del Barcelona Spain Masters 2020

18/02/2020

El Barcelona Spain Masters 2020 ha donat el tret de sortida en el seu primer dia de competició en el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron.

 

El Barcelona Spain Masters 2020 ha donat el tret de sortida en el seu primer dia de competició en el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron. La jornada del dimarts 18 s'ha iniciat a les 10.00h amb les rondes prèvies d'individual masculí, i primera ronda del quadre principal del dobles masculí i femení. Des d'aquesta primera fase classificatòria s'ha viscut un alt nivell en els enfrontaments, com ja es pronosticava dels 255 participants provinents de 32 països que doten de qualitat i prestigi l'edició d'enguany.

Mentrestant, segueixen els entrenaments oficials de les diferents delegacions. En la jornada de demà, es donaran cita els primers caps de sèrie de la competició, entrant en acció els individuals masculins, femenins i dobles mixtos.

En la jornada de debut destacar l'actuació nacional dels joves jugadors que entrenen en el CAR Sant Cugat gestionat per la Federació Catalana de Bàdminton. Entre tots ells, Sergi Alcalà i Oriol Altimira aconseguien superar una ronda de les prèvies malgrat la seva curta edat, 16 anys, mentre que entraven en quadre principal en dobles masculins Oriol Atimira-Jofre Comella i Sergi Alcalá-Iván Valenzuela i en dobles femenins Marta González-Paula Molins, caient en primera ronda malgrat lluitar davant rivals de molta major experiència.


La jornada del dimecres 19 s'iniciarà a partir de les 10.00h. Per a gaudir de la competició, l'organització ofereix entrades gratuïtes des d'avui dimarts fins al divendres a través de les taquilles de la instal·lació. Durant el cap de setmana les entrades es podran obtenir a través d'El Corte Inglés. A més, es podrà seguir l'esdeveniment a Espanya a través de la retransmissió completa en directe de LaLigaSportTV, i les semifinals i finals també en Esport3 (TV3) i Teledeporte (TV1). El seguiment de resultats de tots els partits es podrà realitzar a través de Badminton World Federation.

 

Album de fotos del dia 1

Album de fotos de la visita de les escoles

Video de la visita de les escoles