Portada > Notícies > NOUS QUARTS DE FINAL PER MONROY I PIRIS A L'INTERNACIONAL D'ISLANDIA

NOUS QUARTS DE FINAL PER MONROY I PIRIS A L'INTERNACIONAL D'ISLANDIA

29/01/2020

Els dos joves jugadors granollerins van quallar una gran actuació al "RSL Iceland International 2020" disputat a Reykjavík del 23 al 26 de gener. A més d'aconseguir els quarts de final al dobles masculí, Carlos Piris també va arribar als quarts de final de l'individual Masculí, el que suposa la seva millor actuació internacional al Circuit Absolut.

Els dos esportistes catalans, actuals integrants del CARD Joaquín Blume de Madrid, es van desplaçar a Islandia amb els seus companys Tomás Toledano i Ernesto Baschwitz. El tècnic de la Federació Catalana Pau Puig va ser el responsable de l'activitat designat per la Federació Espanyola.

La parella catalana va superar als locals Stefansson y Thomsen per 21-12 i 21-12. Ja a quarts de final van tenir un dur enfrontament contra els dansesos Rasmus Skovborg i Soren Toft contra qui van perdre per 21-18, 16-21 i 19-21.

A l'individual Masculí, Joan Monroy que partia des de la previa, va aconseguir superar les dues primeres rondes per finalment cedir contra el jugador anglès Sid Palakkal 11-21 i 19-21 per un lloc al quare principal. Piris per la seva banda, ja estava al quadre principal on va superar a primera ronda al jugador danès Andreas Hoffmann per 21-16 i 21-14. A vuitens de final es va desfer del suec Viktor Aglinder per 21-19 i 21-17 i finalment va cedir a quarts de final contra Soren Toft (Dinamarca) per 14-21 i 13-21.

Cal destacar que a més de la gran actuació de Piris i Monroy, Baschwitz i Toledano també van obtenir uns quarts de final en dobles masculí i Toledano es va proclamar sotscampió de la competició en Individual Masculí, el que suposa el seu primer podi internacional en categoria Absoluta.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.