Portada > Notícies > 1 PLATA I 3 BRONZES AL PRIMER MÀSTER JOVES DE LA TEMPORADA

1 PLATA I 3 BRONZES AL PRIMER MÀSTER JOVES DE LA TEMPORADA

30/09/2019

6 esportistes catalans van participar al Màster sub13 i sub17 de Collado Villalba, primera prova nacional de la temporada. L'actuació més destacada va ser de Marta González amb la medalla de plata del dobles femení, on ella i Amaia Torralba (CB Belmecher) van caure en 3 ajustats sets contra Ana Caballero i Anika Carulla (Alacant).

El balanç pels esportistes del CAR de Sant Cugat va ser molt positiu amb una medalla de plata de Marta González al dobles femení, i les semifinals obtingudes per Paula Molins en Dobles Femení, fent parella amb Natalia Murio (CB Ravachol Pontevedra), Sergi Alcalà i Iván Valenzuela al Dobles Masculí on van caure contra els actuals campions d'Espanya de la categoria en 2 ajustats sets i Oriol Altimira que va roçar la victòria a l'Individual Masculí realitzant un gran torneig.