Portada > Notícies > FINAL TERRITORIAL "BADMINTON+"B

FINAL TERRITORIAL "BADMINTON+"B

28/05/2019

El passat 4 de maig es va disputar al Pavelló Congost de Granollers la fase final territorial del programa escolar "BADMINTON +". Van participar un total de 8 equips a la competició on el Salvador Espriu A (Granollers), es va proclamar vencedor superant a la final al Col·legi Jardí F(Granollers) per 3-2.

El programa de promoció, impulsat per la Federació Espanyola de Bàdminton permet, a més de facilitar el contacte entre els centres escolars i els clubs per iniciar jornades de promoció de l'esport, participar a aquesta competició. El guanyador d'aquesta edició, l'equip de l'Escola Salvador Espriu de Granollers participarà a finals de juny a la fase final nacional que es disputarà a San Lorenzo del Escorial (Madrid) juntament amb el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.