Portada > Notícies > MÉS DE 130 JUGADORS ES VAN DONAR CITA A CANOVELLES PER DISPUTAR LA 15ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

MÉS DE 130 JUGADORS ES VAN DONAR CITA A CANOVELLES PER DISPUTAR LA 15ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

27/05/2019

El Pavelló Municipal del Tagamanent es va omplir de gom a gom per a la disputa del Circuit Català de Canovelles. A la categoria "A", Oriol Altimira (Granollers) i Marta González (Granollers) es van fer amb el doblet aconseguint les victòries a l'Individual Masculí i Femení respectivament i als Dobles, Altimira fent parella al Dobles Masculí amb Guillem Rodríguez (Granollers) i González amb Paula Molins (Granollers) al Dobles Femení. Al Dobles Mixtes la parella vencedora va ser la formada per Sergi Alcalà i Laia Díaz (Granollers / Canovelles).

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: