Portada > Notícies > MARTA GONZALEZ ACONSEGUEIX EL BRONZE AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

MARTA GONZALEZ ACONSEGUEIX EL BRONZE AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

23/05/2019

La jugadora catalana es va fer amb el tercer lloc a la prova de dobles femení del Campionat d'Espanya sub15 disputat a Mazagón (Huelva) del 17 al 19 de maig, fent parella amb Amaia Torralba (CB Belmecher) i també es va quedar a les portes de la medalla en individual femení on va caure a quarts de final.

A Dobles Femení, Gonzalez i Torralba van avançar la primera ronda amb una contundent victòria contra Olaya Garcia i Leyre Suberviola (Oviedo) per 21-6 i 21-2. A quarts de final, també van superar amb contundència a les andaluses Lucía Merchán i Marta Casa (Rinconada) per 21-12 i 21-8. I ja a les semifinals, van caure contra les posteriors campiones d'Espanya Lucía Escribano y Laura Pedrajas (Funelabrada / Arroyo Tejada) per un ajustat 18-21 i 18-21. L'altre parella participant Daniela Calvete i Aina Urgell (Bellaterra) no va poder superar a la primera ronda a les andaluses Paula Moreno i Elena Carnero, caient per 13-21 i 9-21.

A l'individual Femení, també va destacar Marta Gonzalez (Granollers) arribant amb gran solvència a quarts de final després de superar Licía Azpeitia (Aldapeta) i Lucía Calvo (Arroyo Tejada), però caient contra la segona favorita Nikol Carulla (Alicante) per 12-21 i 18-21. Aina Urgell (Bellaterra) per la seva part va superar la primera ronda contra Maria Ojeda (Amigó) per 21-13 i 21-12 però va caure a segona ronda contra Sofía Álvarez (As Neves) per 16-21 i 18-21. Daniela Calvete (Bellaterra) no va poder superar Almuedena Menéndez (Oviedo) a la primera ronda.

Pel que fa a l'individual masculí, Pol Altimira (Granollers), Abu Serran (Bellaterra) i Hugo Ruz (Granollers) no van poder superar els seus primers partits. Qui si ho van fer van ser Jofre Comella (Granollers) imposant-se Sergio Juárez (Enguera) per 21-19 i 21-8 i Yeray Franco (Viladecans) que va vèncer a Jorge Bsteiro (A Estrada) per 21-13, 16-21 i 21-13. Ambdòs jugadors van caure a la segona ronda, Comella no va poder superar en un trepidant partit al gallec Hugo Domínguez 21-13, 17-21 i 22-24 mentre que Franco va caure contra Christian Arias (Arjonilla) per 8-21 i 8-21.

Mala sort van tenir les dues parelles catalanes presents al dobles masculí, on el sorteig els va fer enfrontar a la primera ronda. La parella formada per Hugo Ruz i Pol Altimira (Granollers) va superar Abu Serrano i Yeray Franco (Bellaterra / Viladecans) per 21-14 i 21-13. Ja a la segona ronda, els catalans van caure de forma ajustada contra Pepe Carus i Alvaro de la Sen (Bilbobad) per 21-23 i 19-21.

Al dobles Mixte, el jove Jodre Comella, participava amb la menorquina Laura Anglada (ambdós jugadors sub-13) i a vuitens de final, van estar a punt de donar la sorpresa contra els caps de sèrie numero 2 de la competició Marc Martín i Paula Llavero (Ibiza / Pitiús) però finalment van caure 14-21, 21-17 i 17-21.