Portada > Notícies > ADRIÁN MELERO I MARTA GONZALEZ CAMPIONS DE CATALUNYA SUB17

ADRIÁN MELERO I MARTA GONZALEZ CAMPIONS DE CATALUNYA SUB17

10/04/2019

El passat dissabte 6 d'abril es va disputar a Blanes el Campionat de Catalunya sub17 i sub11, últim Campionat de Catalunya de la temporada. Un any més, van repetir títols a les modalitats individuals Adrián Melero (Granollers) i Marta González (Granollers). Als dobles, els granollerins Oriol Altimira i Guillem Rodríguez es van fer amb l'or al masculí mentre que Marta González repetia or juntament amb Paula Molins (Granollers). Al dobles mixtes es van imposar Pol Nogueras i Imma Urgell (La Garriga/Bellaterra). A la categoria sub11, doblet per David Riba (Viladecans) amb l'individual masculí i el dobles fent parella amb Héctor Flores (Viladecans). A l'individual femení, la vencedora va ser Noelia López (Granollers).