Portada > Notícies > LLEIDA CORONA ALS PRIMERS CAMPIONS DE CATALUNYA DE LA TEMPORADA

LLEIDA CORONA ALS PRIMERS CAMPIONS DE CATALUNYA DE LA TEMPORADA

12/03/2019

El diumenge 10 de març es va disputar al Pavelló Esportiu de l'INEF de Lleida el Campionat de Catalunya sub9, sub13 i sub19. Un campionat de Catalunya que va repartir els primer títols autonòmics de la temporada marcats per la heterogeneïtat dels seus vencedors.

A la categoria sub19, títols per Oriol Altimira (Granollers) i Paula Molins (Granollers) als individuals, on superaven a les respectives finals als seus companys de club Iván Valenzuela i Assia El Hadmi. Iván Valenzuela, fent parella amb Sergi Alcalà (Granollers) s'emportaven l'or al dobles masculí superant en una ajustada final a Oriol Altimira i Guillem Rodríguez (Granollers) per 21-12, 15-21 i 25-23. A la categoria de Dobles Mixte, eren Adrian Melero i Assia El Hadmi (Granollers) qui vencien en un ajustat partit a Guillem Pallarès i Paula Molins (Bellaterra/Granollers) per 19-21, 21-17 i 21-15.

A la categoria sub13, Ivet Roldos (Canovelles) va destacar amb els seu triomf a l'Individual Femení superant a Georgina Montes (La Garriga) per un ajustat 21-19, 26-28 i 21-11. La dupla Roldos/Montes també es va imposar al Dobles Femení superant a Frida Donate i Joana Rico (Viladecans) per 21-13 i 21-7. A l'individual Masculí, Jofre Comella (Granollers) destacava amb la seva victòria sobre Víctor Cañadas (Granollers) per un doble 21-12. En el mixte, mateixos protagonistes masculins, però diferent ordre al podi. Cañadas, fent parella amb Diana Kosenkova (Granollers) superaven a Comella i Marta Calzado (Canovelles) per 21-19 i 21-16. Per acabar, al dobles masculí, Gio Gris i Pol Pla (La Garriga/Lleida) s'emportaven el títol superant a Xavier Cano i Victor Coleto (Granollers/Viladecans) per 21-16 i 21-14.

Per últim, entre els més petits, Guillem Rosa (Canovelles) es va emportar el títol Individual Masculí vencent a Magno Salas (Granollers) al duel decisiu per 15-11 i 15-8. La jugadora local Laia Pla (Lleida) es va emportar l'Individual Femení per davant de la seva companya Mariona Cuesta (Lleida).

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.