Portada > Notícies > Domini danès en les semifinals individuals del Barcelona Spain Masters

Domini danès en les semifinals individuals del Barcelona Spain Masters

23/02/2019

Ple de victòries per a Dinamarca en la modalitat individual en les semifinals del Barcelona Spain Masters 2019, que s'han celebrat durant el dissabte 23 en el CEM Olímpics Vall d’Hebron. Dinamarca ha aconseguit portar-se les quatre semifinals davant la Xina en encontres a tres sets, i es repartiran en exclusiva el triomf en les finals.

El primer a obrir el marcador danès ha estat Viktor Axelsen [1] davant Ren Pengbo, que en el tercer set s'ha retirat després de sofrir una lesió (21-9, 17-21, 5-4). El seu company Anders Antonsen [3] batia a Zhao Junpeng amb un ajustat tercer set: 21-7, 9-21 i 21-17.

En individual femení, Line Højmark Kjaersfeldt [4] derrotava al cap de sèrie del torneig Han Yue [1] en tres ajustats jocs (18-21, 21-15 i 22-20). I finalment, Mia Blichfeldt [2] obtenia el pas a la final després de vèncer a Cai Yanyan [3]: 21-16, 13-21 i 21-13.

En la modalitat de dobles la supremacia ha estat per a Korea, que accedeix a tres de les cinc possibles finals. En dobles femení, Kim So Yeong - Hong Hee Yong [6], vencien a les cap de sèrie de la competició, les germanes búlgares Stoeva a tres sets (21-19, 18-21 i 21-17). En dobles masculí, també a tres sets, els seus companys Kim Won Ho - Seu Seung Jae [8] vencien als cap de sèrie número 4, Ching Yao - Yang Po Han (la Xina Taipei) per 21-8, 18-21 i 22-20. Finalment, en dobles mixtes, Seo Seung Jae - Chae Yujung [3] derrotaven als anglesos Marcus Ellis - Lauren Smith en l'últim encontre de la jornada: 14-21, 21-13 i 21-19.

Xina Taipei també estarà present en les finals del Barcelona Spain Masters 2019. En dobles masculí, Lee Yang - Wang Chi-Lin [5] s'imposaven als danesos Mathias Boe - Carsten Mogensen [3] tancant el partit en dos sets: 21-16 i 26-24. En dobles mixtes, els seus companys Wang Chi-Lin - Cheng Chi Ya guanyaven a Choi Solgyu - Kim So Yeong (Corea) en dos sets.

El Japó també lluitarà per les finals del Barcelona Spain Masters en dobles femení, Nami Matsuyama -Chiharu Shida [2] aconseguien tancar l'encontre davant les coreanes Baek Ha Na - Kim Hye Rin: 21-13 i 24-22.

El Barcelona Spain Masters està arribant a la seva fi. Les finals se celebraran el diumenge 24 a partir de les 10.00h. L'ordre de partits serà: dobles mixtes, individual masculí, dobles femení, individual femení, i dobles masculí. Es farà la cerimònia de lliurament de premis després de cada final.

Per a gaudir de les finals, l'organització ofereix entrades gratuïtes a través de les taquilles de la instal·lació. També és possible gaudir de l'esdeveniment amb entrades anticipades i amb seient preferencial a través d'El Corte Inglés. Així mateix, es podrà seguir l'esdeveniment des d'Espanya a través de les retransmissions en directe deTeledeporte (TV1) de 10.00 a 12.00h, y de totess les finalss a través de la web i APP LaLigaSportTV.


+ Info
- Web Oficial: 
Barcelona Spain Masters 2019
Àlbum Fotos: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 5 (Semifinals)
Video Highlights: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 5 (Semifinals)
Video: Viktor Axelsen (Denmark) Barcelona Spain Masters 2019