Portada > Notícies > PAULA MOLINS OR AL MÀSTER SUB13 I SUB17 DE A CORUNYA

PAULA MOLINS OR AL MÀSTER SUB13 I SUB17 DE A CORUNYA

11/02/2019

La jove jugadora del Centre de Tecnificació es va alçar amb la victòria en Dobles Femení sub17 fent parella amb Natalia Murio (Ravachol Pontevedra) superant a la final a les actuals campiones d'Espanya sub15 Ania Setien i Maria Otegui (CIES/Aldapeta) en dos sets 21-15 i 21-15. Per la seva banda Jofre Comella va sumar una plata al Dobles Masculí, amb el seu company Javi Nadal (Portmany) sense poder arribar a disputar la final ja que es va retirar per lesió a la semifinal de l'individual masculí amb un 19-18 favorable al primer set contra Ismael Oballe (Ibaza BC).

Per la seva banda, Paula Molins també va sumar uns quarts de final a l'individual femení sub17, caient contra Ania Setien, posterior guanyadora de la competició. 

A la competició també va participar la jugadora sub13 de Canovelles Marta Calzado, que no va poder superar la fase de grups.