Portada > Notícies > LLEIDA ORGANITZA UNA EXITOSA 9ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

LLEIDA ORGANITZA UNA EXITOSA 9ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

07/02/2019

El passat diumenge 3 de febrer, el Pavelló Municipal Juanjo Garra de Lleida va acollir la 9ª Prova del Circuit Català amb més de 110 jugadors inscrits a les diverses categories. Les categories inferiors i la "A" van ser TTR i per tant puntuables pel rànquing nacional. A la "A", destacada actuació de Carlos Olivar (Canovelles) que es va emportar l'individual masculí i el dobles mixte fent parella amb Nerea Sánchez-Arévalo (Canovelles). L'individual femení va ser per la jugadora menorquina Ana Mamajón (CB Lleida) El dobles Masculí va ser per Josep Segarra i Farid Niedermeyer (El Vendrell) i el dobles femení per les també tarragonines Shelia Domínguez i Sara Castro.

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades