Portada > Notícies > III CLÍNIC EN PROVES DE DOBLES

III CLÍNIC EN PROVES DE DOBLES

24/01/2019

Aprofitant el "Barcelona Spain Masters 2019", prova del World Tour d'aquesta temporada, la Federació Espanyola de Bàdminton organitzarà el seu 3er Clínic dintre del programa de desenvolupament de les proves de dobles. L'activitat es farà durant els dies 22, 23 i 24 de febrer.

En aquesta ocasió l'activitat es centrarà en el dobles mixte i tindrà un component més pràctic que teòric introduïnt elements novedosos per aquesta modalitat amb un grau de complexitat diferent a la de les altres categories de dobles.

Un altre fet diferenciable d'aquest clínic, a diferència d'anteriors és que estarà dirigit tant a entrenadors com a jugadors de bàdminton degut al component pràctic abans citat. 

 

Podeu trobar tota la informació de l'activitat aquí.

 

Per participar a l'activitat, s'ha d'enviar el full d'inscripció a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxius adjunts