Portada > Notícies > CURS DE MONITOR "SHUTTLE TIME" A GRANOLLERS

CURS DE MONITOR "SHUTTLE TIME" A GRANOLLERS

22/01/2019

Durant els dies 19 i 20 de gener es va realitzar al Pavelló Congost de Granollers un curs de Monitor de Bàdminton "Shuttle Time" homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la Badminton World Federation (BWF). El curs va ser dirigit pel tècnic de la Federació Catalana de Bàdminton Pau Puig i hi va comptar amb 11 participants.

D'entre ells, 4 dels participants van venir de Barcelona, 2 de terrassa, 3 de Granollers, 1 de El Vendrell i 1 de Eivissa.

Durant el curs, es van treballar aspectes tècnics i tàctics bàsics per a la iniciació al bàdminton i sobretot es va aprofundir en la dinamització de grups i la didàctica dels entrenadors.

Aquesta formació, està enmarcada dins el projecte de promoció del bàdminton lligat a l'esdeveniment del World Tour "Barcelona Spain Masters" que en menys d'un mes, viurà la seva segona edició al Pavelló Municipal de la Vall d'Hebron (CEM Olímpics) de Barcelona.