Portada > Notícies > FORMACIÓ D'AUXILIARS DE PISTA AL VENDRELL

FORMACIÓ D'AUXILIARS DE PISTA AL VENDRELL

07/06/2018

Els dies 1 i 2 de juny es va realitzar a El Vendrell la formació oficial d'Auxiliars de Pista per els Jocs del Mediterrani de Tarragona 2018. Aquest formació oficial, dirigida per Francesc Pi com a formador del CNAB (Col·legi Nacional d'Àrbitres) va aplegar als voluntaris dels Jocs que realitzaran les tasques de Jutges de Línia durant la competició que es durà a terme a El Morell del 23 al 26 de juny.

La formació es va realitzar en dos dies, durant la jornada del divendres tarda es va realitzar la formació teòrica, i durant la jornada del dissabte i coincidint amb el Circuit Català del Vendrell, es va realitzar la part pràctica de la formació on els Auxiliars de Pista van poder treballar els aspectes tant protocolaris com de funcionament de la seva tasca.