Portada > Notícies > ALACANT VA ACOLLIR LA CONCENTRACIÓ INTERTERRITORIAL SBC D'AQUESTA TEMPORADA

ALACANT VA ACOLLIR LA CONCENTRACIÓ INTERTERRITORIAL SBC D'AQUESTA TEMPORADA

12/04/2018

Durant els dies 6, 7 i 8 d'abril, es va dur a terme la fase interterritorial del programa de tecnificació "Se Busca Campeón" de la Federació Espanyola de Bàdminton que va comptar amb la participació dels joves esportistes sub13 Jofre Comella i Pol Altimira acompanyats pels tècnics Sara Castro, Marc Gallardo i Pau Puig

La concentració va aplegar a les federacions territorials de Aragó, Catalunya, Balears, Murcia i Comunitat Valenciana que van ajuntar a un total de 29 joves esportistes de lescateogires sub11 i sub13.

La concentració es va dividir en 3 dies i es va realitzar una sessió el divendres a la tarda, doble sessió (matí i tarda) el dissabte, i una ultima sessió d'avaluació de nivell el diumenge. 

Durant l'avaluació del diumenge, Jofre Comella va aconseguir obtenir el nivell blau i per tant va obtenir la invitació per participar a la concentració nacional de Madrid del proper mes de juny on ja si, participaran els millors jugadors del programa de tot l'estat (nivells blaus, taronges i negres).

Per la part tècnica, Marc Gallardo va acudir a la concentració com a coordinador territorial de Catalunya, Sara Castro com a entrenadora que ha participat activament al programa durant tota la temporada i Pau Puig com a part de l'Staff tècnic de la Federació Espanyola per ajudar a coordinar tota l'activitat.