Portada > Notícies > LA FECAB SEGUEIX TREBALLANT AMB EL CREIXEMENT DEL BÀDMINTON A LLEIDA

LA FECAB SEGUEIX TREBALLANT AMB EL CREIXEMENT DEL BÀDMINTON A LLEIDA

30/03/2018

Des de la Federació Catalana de Bàdminton es segueix impulsant el creixement del bàdminton a la província de Lleida. El passat dilluns 19 de març el tècnic de la Federació Catalana de Bàdminton Pau Puig es va desplaçar a la capital lleidatana per continuar amb el treball de formació de futurs tècnics a través de l'INEFC de Lleida i seguir fent el seguiment de les joves promeses de la zona de tecnificació.

La sessió formativa que es va desenvolupar a l'INEFC, va aplegar a més de 20 alumnes que cursen l'assignatura d'Ampliació als esports individuals i d'adversari del 3er curs del Grau en CAFE. La sessió va estar enfocada a la iniciació de la tàctica en dobles (atac i defensa).

Poc després, es va desplaçar a l'Institut Manuel de Montsuar per realitzar una sessió de seguiment i control dels jugadors que actualment formen part de la zona de tecnificació de Lleida. En aquesta sessió es va realitzar una iniciació tècnica a l'Split Step o salt de pre-tensió. 

Des de la Federació Catalana de Bàdminton es creu que amb els suport d'una institució com l'INEFC de Lleida i les noves estructures que es van creant com el Delegació de Lleida i els clubs de la Província de Lleida juntament amb el suport dels tècnics locals com Robert Sánchez, Gonzalo Gil, Kike Lacasa, Carlos Rodrigo i tots els jugadors actius, el bàdminton a Lleida pot seguir creixent i gaudir d'una bona salut tant a nivell quantitatiu com a nivell qualitatiu.