Portada > Notícies > SALT GAUDEIX DE LA 10ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

SALT GAUDEIX DE LA 10ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

13/03/2018

Prop de 90 jugadors es van desplaçar a la localitat gironina per disputar un any més el Circuit Català organitzat pel Club Bàdminton Salt. De entre totes les categories disputades, les categories de sub11 a sub19 van ser TTR (puntuables pel rànquing nacional). A la categoria sub19, victòria por Oriol Altimira (Granollers), mentre que a les categories absolutes "B", les victòries van ser per Marc Fernández (Terrassa) al Individual Masculí. Marc Vicens i Jofre López (Platja d'Aro i Vilanova) al Dobles Masculí, i repetia triomf Jofre López al Dobles Mixtes, fent parella amb Mireia Fernández (Vilanova)

Aquests van ser els vencedors de totes les categories disputades: