Portada > Notícies > FINALITZA EL BLOC ESPECÍFIC DEL CURS DE NIVELL I - COACH LEVEL I ORGANITZAT PER LA FEDERACIÓ CATALANA

FINALITZA EL BLOC ESPECÍFIC DEL CURS DE NIVELL I - COACH LEVEL I ORGANITZAT PER LA FEDERACIÓ CATALANA

10/01/2018

Els alumnes inscrits al Curs de Tècnic de Nivell I van realitzar del 27 de desembre al 7 de gener a Granollers, el Bloc Específic del Curs de Tècnic de Nivell I en Bàdminton. Un cop finalitzat aquest bloc, els alumnes iniciaran el Bloc Comú a partir del 20 de gener (que s'imparteix a Esplugues a través de l'Escola Catalana de l'Esport) per finalitzar la seva formació.

El Curs de Nivell I, compta amb un total de 7 alumnes matriculats, que rebrán la doble titulació Nivell I (Nacional) i Coach Level I (internacional). A banda d'aquests alumnes, un total de 11 van realitzar la titulació específica Coach Level I, que es va desenvolupar entre els dies 28 i 30 de desembre.