Portada > Notícies > LA FEDERACIÓ CATALANA DE BÀDMINTON APOSTA PER LA FORMACIÓ DELS FUTURS MESTRES

LA FEDERACIÓ CATALANA DE BÀDMINTON APOSTA PER LA FORMACIÓ DELS FUTURS MESTRES

06/12/2017

Els tècnics de la Federació Catalana de Bàdminton Dani Garcia i Pau Puig es van desplaçar el passat dijous 30 de novembre a la Facultat de Magisteri de la Universitat de Barcelona on van impartir 3 sessions amb diversos grups d'estudiants de magisteri.

L'objectiu d'aquestes sessions, és impulsar la formació en bàdminton de qualitat en els que seran els futurs dinamitzadors d'aquest esport a les escoles.

Actualment, el bàdminton és un esport inclòs a tots els curriculums escolars tant en Educació Primària com en Educació Secundaria, però la formació d'aquest esport a les universitats és molt bàsica i en alguns casos inexistent, per aquest motiu des de la Federació Catalana es preten incentivar les universitats per tal que ampliin la formació del nostre esport difundint tots els seus avantatges i valors com a activitat esportiva d'iniciació.

Amb aquestes sessions, els alumnes van poder gaudir del bàdminton i van poder veure com a través de la raqueta i el volant es poden treballar multitud d'aspectes com la coordinació, la propiocepció, la conciencia espaial, la lateralitat, la presa de decisions, etc.