Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS FINALITZEN LA SEVA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT D'EUROPA SUB17

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS FINALITZEN LA SEVA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT D'EUROPA SUB17

05/12/2017

Els joves jugadors catalans van tenir un sorteig difícil i després de superar la primera ronda contra els noruegs Danila Gataullin i Ludvig Smith-Meyer (20-22, 21-8 i 21-11) van cedir a segona ronda contra els russos Stanislav Proskura i Mikhail Shepyrev per un ajustat 21-17, 18-21 i 18-21.

Per la seva part, Carlos Piris que també disputava el Dobles Mixte fent parella amb la jugadora d'Arjonillla Fatima Albín, també va caure a segona ronda en superar als noruegs Ludvig Smith-Meyer i Marie Mork per 21-15 i 21-8 i finalment perdre contra els turcs Semih Baha Baskin i Ece Sare Baskin per un ajustat 18-21 i 18-21.

En aquesta competició, cal destacar l'actuació del madrileny Tomás Toledano, que va obtenir la medalla de bronze a l'Individual Masculí. 

Podeu consultar tots els resultats al següent enllaç: bwf.tournamentsoftware.com 

Un cop finalitzada aquesta competició, Monroy i Piris finalitzen la seva participació internacional com a jugadors de categoria sub17 ja que a partir de gener, seran considerats jugadors juniors a nivell internacional. Abans d'acabar l'any, participaran a l'Internacional Junior d'Estonia (del 8 a l'11 de desembre) posant el punt de mira en aquesta nova categoria.