Portada > Notícies > PAU PUIG DIRIGEIX A LA SELECCIÓ NACIONAL ABSOLUTA AL NORWEGIAN INTERNATIONAL 2017

PAU PUIG DIRIGEIX A LA SELECCIÓ NACIONAL ABSOLUTA AL NORWEGIAN INTERNATIONAL 2017

22/11/2017

El tècnic del Centre de Tecnificació de Catalunya va ser designat per la Federació Espanyola per dirigir als jugadors espanyols que disputaven el Norwegian International 2017. Entre els resultats dels jugadors espanyols, cal destacar les semifinals obtingudes per les jugadores Clara Azurmendi i Sara Peñalver en individual femení. En individual masculí, quarts de final per Enrique Peñalver i menció a la gran actuació del català Àlex Alcalà, que va obtenir per primer cop la classificació pel quadre principal en una competició internacional absoluta.

La competició, es va disputar a la localitat noruega de Sandefjord del 16 al 19 de novembre. La delegació espanyola estava composada pels jugadors juniors Sara Peñalver (semifinalista), Álvaro Vázquez, Miguel Barbado i Àlex Alcalà i els ja absoluts Clara Azurmendi (semifinalista), Enrique Peñalver i Manuel Vázquez.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.