Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ NACIONAL SUB17 PER DISPUTAR ELS SWEDISH YOUTH GAMES U17

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ NACIONAL SUB17 PER DISPUTAR ELS SWEDISH YOUTH GAMES U17

Foto de Javier Alcázar
15/07/2017

Els dos jugadors catalans, disputaran aquesta competició que es disputarà del 15 al 17 de setembre a Malmö (Suècia). Aquesta competició, que forma part del Circuit BEC (puntuable pel rànquing europeu sub17) té un caràcter preparatori de cara al Campionat d'Europa sub17.

Paralelament a la competició sub17, també es disputarà la competició sub15 amb la participació de la Selecció Nacional. Els jugadors catalans Hugo Ruz i Marta González han estat seleccionats entre els reserves per aquesta competició a expenses de que hi pugui haver alguna baixa entre els titulars. Qui si assistirà a la competició com a tècnic de suport amb la Selecció sub15 és Pau Puig, tècnic del Centre de Tecnificació de Catalunya.