Portada > Notícies > BONA REPRESENTACIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

BONA REPRESENTACIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

15/05/2017

Oviedo va acollir del 12 al 14 de maig el Campionat d'Espanya sub15 amb la representació de fins a 8 jugadors del Centre de Tecnificació de Catalunya.

Entre els resultats més destacats, els quarts de final asolits per Iván Valenzuela en Individual Masculí on va superar fins a tres rondes (entre ells al 7è cap de sèrie de la competició), per finalment caure contra el cap de sèrie numero 2 de la competició, Salva Franco (Granada).

Marc Gallardo i Daniel Garcia, tècnics de la Federació que van acompanyar a l'expedició van valorar la competició positivament. "Són jugadors joves, que encara estan en fase d'aprenentatge de competició. Per molts d'ells, aquest era el seu primer Campionat d'Espanya i per tots, el primer amb format d'eliminació directe, que ho fa encara més dur a nivell psicològic, la possibilitat de poder passar rondes està molt lligada a la sort que es puguin tenir en els sortejos i en aquest cas no havien acompanyat massa".

Després de la disputa del sub15, la propera parada serà pel Campionat d'Espanya sub17 de Xàtiva, del 26 al 28 de maig que també comptarà amb una bona representació catalana.