Portada > Notícies > ARNAU DURAN S'EMPORTA L'OR AL MÀSTER ABSOLUT CIUTAT DE VALÈNCIA

ARNAU DURAN S'EMPORTA L'OR AL MÀSTER ABSOLUT CIUTAT DE VALÈNCIA

13/04/2017

El jugador de La Garriga va destacar a la competició de categoria 7* i es va emportar l'or a l'individual masculí de forma contundent, sumant d'aquesta manera la seva primera victòria en Màster Absolut.

També van participar a la competició, els esportistes de La Garriga Guillem Duran, que va aconseguir uns destacats quarts de final a l'individual Masculí, i Ariadna Gallardo. De Granollers, Marc Gallardo, que va aconseguir les semifinals al dobles mixte fent parella amb Laia Oset (Pitiús) i uns quarts de final a Dobles Masculí amb el destacat Arnau Duran. També van participar les germanes Blanca i Lara Lucas, obtenint ambdues els quarts de final en Individual Femení i roçar el pas a la final al Dobles Femení.

Després d'aquesta competició, els nostres jugadors absoluts ja tenen el punt de mira posat a Ronda (Màlaga) on disputaràn a partir del 5 de maig el Campionat d'Espanya Absolut 2017.