Portada > Notícies > BÀDMINTON DE PRIMER NIVELL AL MÀSTER ABSOLUT DE GRANOLLERS

BÀDMINTON DE PRIMER NIVELL AL MÀSTER ABSOLUT DE GRANOLLERS

16/01/2017

Aquest cap de setmana Granollers ha acollit una de les cites més importants del calendari nacional. La prova de Màster Absolut ha comptat amb la participació de gairebé tots els millors jugadors de l'Estat. Han sobresortit Pablo Abian (campió en Individual Masculí i Dobles Masculí) i Laura Molina (campiona en Dobles Femení i Dobles Mixte).

Entre els jugadors catalans, cal destacar l'actuació de Lara Lucas, que va disputar les semifinals d'Individual Femení caient contra Nerea Ivorra (posteriorment campiona de la competició). Marc Gallardo i Arnau Duran, que també van disputar les semifinals en Dobles Masculí contra els a la postre vencedors de la competició, Pablo i Javier Abian. El mateix Marc Gallardo va dispuar les semifinals del dobles mixte amb la seva companya Laia Oset, on van caure contra Alberto Zapico i Lorena Usle.

També destacats quarts de final dels germans Arnau i Guillem Duran en Individual Masculí, Guillem Duran i Ariadna Gallardo en Dobles Mixte i Carlos Olivar i Guillem Avilés en Dobles Masculí.

Aquests van ser els podis de cada modalitat: