Portada > Notícies > NOMBROSES MEDALLES CATALANES EN UN INTENS CAP DE SETMANA DE COMPETICIÓ NACIONAL

NOMBROSES MEDALLES CATALANES EN UN INTENS CAP DE SETMANA DE COMPETICIÓ NACIONAL

17/11/2015

El passat cap de setmana es van disputar el Màster Absolut de Huelva i el Màster sub13 i sub17 a Estella. Les expedicions catalanes van aconseguir un total de 5 medalles a ambdues competicions

Fins a Huelva es van desplaçar els jugadors de La Garriga: Arnau Duran, Guillem Duran i Ariadna Gallardo. I de Granollers: Blanca Lucas, Lara Lucas, Marc Gallardo i Blai Ramírez.

Entre els resultats obtinguts, destaca la plata aconseguida per Blai Ramírez que va cedir a la final contra Pablo Abian, i el Bronze de Marc Gallardo i Arnau Duran al dobles masculí, que van perdre a les semifinals contra els germans Pablo i Javi Abian.

A Estella es van desplaçar els jugadors de Bellaterra: Arnau Pubill, Guillem Pallarès, Eduardo Martínez i Elena Andreu (tots quatre a la categoria sub17), de Viladecans: Sergi Alcalà (categoria sub13) i de Granollers: Armand Rodríguez, Joan Monroy i Carlos Piris (a la categoria sub17) i Hugo Ruz, Iván Valezuela (a la categoria sub13).

Els resultats més destacats van ser la medalla d'or del Dobles Masculí, obtinguda per Piris i Monroy, la Medalla de plata a l'Individual Masculí d'Armand Rodríguez, i una segona medalla de plata de Rodríguez al Dobles Mixte fent parella amb Elena Andreu. També destaquen els cuarts de final d'Elena Andreu a l'individual Femení, que es va quedar a les portes de les medalles.

La propera cita nacional tindrà lloc a Guadalajara el proper 28 i 29 de novembre i contarà amb la participació de nombrosos jugadors de Bellaterra, Granollers i Viladecans.