Portada > Notícies > Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 6ª Prova del Circuit Català i el TTR s-13 i s-17 a Sesrovires.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 6ª Prova del Circuit Català i el TTR s-13 i s-17 a Sesrovires.

22/01/2015

Els guanyadors del TTR s-13 i s-17 van ser:

A la categoria IM-17, en Armand Rodríguez de l’Associació Granollers Esportiva es va emportar la victòria guanyant tots els jocs disputats.

Als IF-17 s'emporta la victòria la Julia de la Torre de l’Associació Esportiva Granollers, guanyant  també tots els encontres disputats.

Als DM-17 queden campions la parella formada per Joan Monroy i Carlos Piris  tots dos de l’Associació Esportiva Granollers al guanyar 21-23 21-19 27-25 a la parella formada per Bernat Amaya i Armand Rodríguez també de l’Associació Esportiva Granollers.

Als DF-17 s’emporten la victòria la parella formada per l’Elena Andreu del C.B. Bellaterra i Júlia De La Torre de l’Associació Esportiva Granollers, al guanyar tots els jocs disputats.

Als IM-13, queda campió en Sergi Alcalà del C.B. Sesrovires al guanyar tots els jocs disputats.

Als IF-13 la Marta Gonzalez del Club Bàdminton Viladecans, es va emportar la victòria al guanyar per 21-12 21-15 a la Paula Molins del CESIB La Garriga.

Als DM-13 la victòria va ser per la parella formada per en Sergi Alcalà i en Pol Canalejo tots dos del C.B. Sesrovires al guanyar tots els jocs disputats.

FESBA - Resultats

 

Els guanyadors a la 6ª prova del Circuit Català van ser:

A la categoria IMA-B, en Oscar Muñoz del Club Bàdminton Viladecans es va emportar la victòria guanyant 21-14 20-22 21-15 a Xavier López també del Club Bàdminton Viladecans.

Als IFA-B s'emporta la victòria la Iliana Martínez del CESIB La Garriga, guanyant 21-18 15-21 21-19 a Teresa Barberà del CESIB La Garriga.

Als DMA-B, queden campions en Marc Gallardo fent parella amb Pau Puig, tots dos l’Associació Granollers Esportiva al guanyar tots els partits disputats.

Als DFA-B, queden campiones la Teresa Barberà fent parella amb Iliana Martínez del CESIB La Garriga després de guanyar  21-5  21-9  a la parella formada per Giorgia Grisoli i IvetteRoyo del C.B. Platja d’Aro.

Todostorneos - Resultats