Portada > Notícies > 4ª I 7ª POSICIÓ PER CATALUNYA AL CAMPIONAT D'ESPANYA SELECCIONS AUTONÒMIQUES

4ª I 7ª POSICIÓ PER CATALUNYA AL CAMPIONAT D'ESPANYA SELECCIONS AUTONÒMIQUES

27/06/2014

Els dies 22 al 26 de juny s'ha celebrat el campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar a Santander.

Fins allà s'han desplaçat els nostres esportistes de la Selecció Catalana dels Clubs de Bellaterra, Granollers, Viladecans i Hortons.

- Dani Garcia

La categoria de cadet va perdre contra Galicia 6-1, van vèncer a La Rioja 6-1 i a Astúries 4-3, aconseguint arribar a quarts de final on no van poder contra l'equip de València 4-1.

A la lluita per la 5ª posició, van perdre contra Madrid 4-1, havent de competir contra Canàries, on van vèncer aconseguint la 7ª posició 4-1.

La categoria infantil va guanyar a Galicia 4-3 i a Canàries 6-1, arribant a quarts de final, on van vèncer a Aragon 4-0 i classificant-se per la semifinal, on no van poder amb l'equip d’Astúries perdent 4-0.

A la lluita contra la 3ª i 4ª posició, van haver de conformar-se amb la 4ª posició, després d'una dura lluita contra Andalucia, on no van poder vèncer per un ajustat 4-3.