Portada > Notícies > Les NOIES de l'EQUIP de l'IES ANTONI CUMELLA GRANOLLERS, CAMPIONES d'ESPANYA al "II ENCUENTRO de CENTROS ESCOLARES VUELA con el BÁDMINTON".

Les NOIES de l'EQUIP de l'IES ANTONI CUMELLA GRANOLLERS, CAMPIONES d'ESPANYA al "II ENCUENTRO de CENTROS ESCOLARES VUELA con el BÁDMINTON".

12/03/2012

L'Ariadna Gallardo, la Blanca Lucas, la Maria Cañas i la Nerea Sánchez, components de l'equip de l'IES Antoni Cumella de Granollers, són les noves flamants campiones d'Espanya de Centres Escolars, en guanyar la competició que ha tingut lloc aquest darrer cap de setmana, dies 10 i 11 de març, a Antequera, Málaga. Amb aquest títol, s'han guanyat la plaça per disputar el Campionat del Món de Centres Escolars, que tindrà lloc de l'1 al 7 de maig del 2012 a Caldes de Rainha, Portugal.

Després de fer una fase de grups impecable, guanyant tots els encontres per 5-0, van passar a jugar la fase de classificació pels llocs primer a quart. El primer encontre tampoc van cedir ni un sol partit, i van guanyar per 3-0 a l'equip de l'IES Josep Miquel Guàrdia, de les Balears. A la final, es van enfrontar a l'equip de l'IES Juan de Villar, d'Andalusia, imposant-se per 3-1.

Desitgem molta sort a tot l'equip pel seu repte el proper mes de maig.

A la categoria masculina, competia per Catalunya l'equip de l'IES Manuel Blancafort, que ha assolit la setena posició.

Veure resultats.