Portada > Formació > Curs d'Àrbitre de Pista Nacional - Nivell 2

Curs d'Àrbitre de Pista Nacional - Nivell 2

 

Àrbitre Nacional (Nivell 2): Pot arbitrar en tots els nivells de competició nacional i internacional a Espanya, prèvia designació. 
El curs de formació serà de 8 hores. 
L'edat mínima d'accés serà de 18 anys. 
Després de la finalització del curs caldrà obtenir un informe positiu per part de l'avaluador designat en una competició nacional. 
En cada competició no podrà haver-hi més de 4 àrbitres en pràctiques. 
Per a accedir al següent nivell de formació caldrà haver participat en un mínim de 3 competicions nacionals i 1 internacional a Espanya.


Funcions


Els Àrbitres seran els responsables de dirigir cada partit en una competició. Estaran a la disposició del JA i rebran les instruccions pertinents per part seva. 

Podran exercir funcions com a àrbitres i jutges de servei, encara que podran ser requerits els seus serveis com a jutges de línia en cas necessari. Hauran de complir amb fidelitat els horaris que requereixi la competició, estar actualitzats amb la normativa vigent i portar la vestimenta i el material adequats al seu càrrec.

La falta de participació superior a 3 temporades suposarà la pèrdua del títol, havent de tornar participar en un curs de formació per a recuperar-lo.

Aquest curs, igual que la resta de formacions d'ensenyaments oficials d'Àrbitres, està regulat segons la normativa d'Estructura Formativa Arbitral -Model 200 del CNAB i el Pla Formatiu Arbitral 2017/2020

 

Inscripció al següent enllaç.

 El termini d'inscripció és fins al dia 20 de setembre a les 23:59h.

Director del Curs: Eduard Mateos Vidal

E-mail - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Import curs:

80€ 

Pagament mitjançant transferència al compte:

BBVA

ES65 0182 4287 3902 0197 1104