Portada > Notícies

Notícies

 1. 12/03/2020
  La Federació Catalana de Bàdminton (FECAB) amb coordinació amb la Federació Espanyola de Bàdminton (FESBA) i la Secretaria General de l’Esport (SGE) a tenor de les últimes actualitzacions relatives a les mesures de prevenció relatives al COVID-19, fa les següents apreciacions
 2. 09/03/2020
  Més de 150 jugadors van prendre part de la 10ena prova del Circuit Català de la temporada que es va disputar a Vilanova del Vallès els dies 7 i 8 de març. La competició va ser TTR (puntuable pel rànquing nacional) a les categories inferiors i sèniors. A la categoria "A", els vencedors van ser Christian Vidstein (Terrassa) i Georgina Montes (La Garriga) en individual, Carlos Olivar i Adrián Valenzuela (Granollers) en dobles masculí, Sheila Domínguez i Gemma Roqué (El Vendrell/Vall del Ges) en dobles femení i Adrian Valenzuela i Berta Gascón (Granollers) en Dobles Mixtes.
 3. 09/03/2020
  Aquest cap de setmana s'ha disputat al Club del Mar de San Amaro el Màster sub13 i sub17 de la Corunya. Entre la participació Catalana, cal destacar la medalla de plata al dobles femení de Paula Molins (Granollers) fent parella amb Natalia Murio (Ravachol Pontevedra).
 4. 05/03/2020
  Ja està oberta la inscripció de la quinzena edició del Campus d'Estiu de la Federació Catalana de Bàdminton. Com és habitual, el campus tindrà lloc a l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona) de l'5 al 11 de juliol de 2020. Podeu fer arribar les vostres inscripcions enviant els documents necessaris a la nostra adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
 5. Photographer: Jnanesh Salian Copyright: Badmintonphoto
  04/03/2020
  Els dos joves jugadors catalans segueixen creixent a nivell internacional i obtenen la classificació en Dobles Masculí pel Campionat d'Europa Absolut que es disputarà a Kiev (Ucraïna) del 21 al 26 d'abril del 2020.
 6. 03/03/2020
  El 21 i 22 de març es farà un curs de Monitor "Shuttle Time" homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la Badminton World Federation (BWF) a Barcelona al CEM La Mar Bella.
 7. 02/03/2020
  El dissabte 29 de febrer es va disputar a Granollers el primer Campionat de Catalunya de la temprada que va proclamar als Campions autonòmics de les categories sub11, sub17 i Sènior 2020. Van destacar amb diversos ors, Marta González (IF i DF sub17), Sergi Alcalà (DM i DX SUB17), Daniel Garcia (IM-A2 i DM-A2), Abel Hernández (IM-B2 i DM-B2), Carlos Rodrigo (IM-C2, DM C2 i DX-C2), Mercè Llugany (IF-C1 i DX-B2), Teresa Barberà (IF-A2 i DF-A1) i Elena Barberà (DF-A1 i DX-C2)
 8. 24/02/2020
  La tercera edició del Barcelona Spain Masters ha conclòs amb les finals celebrades durant el dia d'avui en el CEM Olímpics Vall d’Hebron, que ha aconseguit ple de públic amb totes les localitats existents. Durant les finals, i com era d'esperar davant una cita d'aquest nivell, s'han viscut moments de màxima tensió juntament amb la demostració del millor bàdminton dels jugadors.
 9. 22/02/2020
  La tercera edició del Barcelona Spain Masters ja té els seus finalistes. Durant la jornada d'avui, s'han viscut partits de màxima tensió en el CEM Olímpics Vall d’Hebron protagonitzats pel més alt nivell de jugadors. L'espectacle estava assegurat des de primera hora del matí en la jornada de semifinals que ha comptat amb la presència d'un públic lliurat.
 10. 21/02/2020
  Durant la jornada d'avui s'han viscut partits de màxima tensió en el CEM Olímpics Vall d’Hebron. L'espectacle estava assegurat des de primera hora de la tarda en la jornada de quarts de final.
Anterior Pàgina 3 de 123 Següent