Portada > Notícies

Notícies

 1. 19/10/2020
  Aquest passat cap de setmana es va disputar el Màster s15 i s19 de Liencres (Cantabria) on van participar els jugadors catalans Jofre Comella, Iván Valenzuela i Sergi Alcalà. Comella va destacar amb una medalla d'or al dobles masculí s15 fent parella amb Isma Oballe (Ibiza BC). Per la seva banda, Alcalà i Valenzuela es van arribar a semifinals al dobles masculí s19.
 2. 19/10/2020
  El passat cap de setmana del 16 i 17 doctubre es va realitzar a Granollers un curs de Monitor "Shuttle Time" homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la Badminton World Federation (BWF). El curs va ser dirigit pel tècnic Bernat Amaya i va comptar amb un total de 10 inscrits.
 3. 14/10/2020
  La Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física ha comunicat a les diferents federacions esportives catalanes que de moment els dos pròxims caps de setmana s’aturen les competicions previstes per intentar frenar l’increment de casos de Covid-19 al país. Així qualsevol activitat federativa competitiva organitzada per aquests propers quinze dies a partir del pròxim divendres 16 d’octubre queda ajornada. Aquesta normativa no afectarà competicions de caràcter estatal o internacional que se celebrin a territori català com tampoc a lligues professionals.
 4. 13/10/2020
  El dissabte 10 d'octubre de 2020 es va disputar el Campionat de Catalunya absolut i sub-15 al pavelló del congost de Granollers. Els campions de la categoria absoluta van ser a l'individual masculí Arnau Duran (CESIB La Garriga), individual femení Marta González (Granollers), dobles masculí Bernat Amaya i Marc Gallardo (Granollers), dobles femení Blanca Lucas i Lara Lucas (Granollers) i dobles mixtes Bernat Amaya i Lara Lucas (Granollers). A la categoria sub-15 els campions van ser a l'individual masculí Jofre Comella (Granollers), individual femení Diana Kosenkova (Granollers); i als dobles masculí Xavier Cano i Marc Duran (Granollers), dobles femení Diana Kosenkova i Sílvia Muñoz (Granollers) i dobles mixtes Angel Monroy (CESIB La Garriga) i Joana Rico (Viladecans).
 5. 10/10/2020
  El 15 de novembre se celebrarà un curs de taula de control FESBA a Granollers. El curs de Match Control tindrà una durada de 8 hores i serà impartit per un formador expert designat pel CNAB. L'edat mínima d'accés serà 18 anys.
 6. 06/10/2020
  El pavelló de Sta. Maria del Mar de Coma-ruga va ser la seu de la segona prova del circuit català. Amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19 més de 96 jugadors es van repartir entre els dies 3 i 4 d'octubre per disputar la competició puntuable pel rànquing nacional en categories inferiors i absolutes. A la categoria "A", els vencedors van ser Adrián Valenzuela (Granollers) i Elena Olmos (Bellaterra) en individual, Sergio Rodríguez i Adrián Valenzuela (Granollers) en dobles masculí.
 7. 30/09/2020
  La Federació Catalana de Bàdminton organitza un Curs de Monitor de Bàdminton a Lliçà de Vall el 16 i 17 d'octubre. Aquesta formació d'àmbit federatiu comptarà amb l'homologació nacional per part de la Federació Espanyola de Bàdminton i l'homologació internacional "Shuttle Time" per part de la Badminton World Federation. Adjunt en aquest post trobareu la convocatòria. El termini d'inscripció finalitza el 9 d'octubre.
 8. 29/09/2020
  El passat cap de setmana es va disputar a Vilanova del Vallès el Campionat de Catalunya sub13 i sub19 de l'ampliació de temporada 2019-2020. A la categoria sub19, victòries per Oriol Altimira i Marta González (Granollers) en individuals, que també es van imposar al dobles mixtes. Al dobles masculí, el triomf va ser per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) mentre que el dobles femení va ser per Emma Benito i Daniela Calvete (Viladecans i Bellaterra). Al sub13, victòries per David Riba (Viladecans) i Noelia López (Granollers) en individuals. Els mateixos protagonistes van repetir triomf als dobles, David Riba amb Héctor Flores (Viladecans) al masculí, i Noelia López amb Sonia Márquez (Granollers) al femení.
 9. 21/09/2020
  Prop de 120 jugadors van prendre part a la primera competició del circuit català de la temporada, i primera prova post COVID-19. La competició, disputada al Pavelló Municipal del Congost de Granollers es va disputar en 2 dies, essent TTR puntuable pel rànquing nacional a les categories inferiors i la categoria absoluta A. A la mencionada categoria "A", ple de títols pels jugadors locals on els vencedors van ser Oriol Altimira i Marta González als individuals, les germanes Blanca i Lara Lucas al dobles femení, Marc Gallardo i Bernat Amaya al Dobles Masculí mentre que Marc Gallardo i Marta González, repetien títol amb la victòria al dobles mixtes.
 10. 06/09/2020
  El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 5 i 6 de febrer, seu de la primera competició de la temporada on s'han citat algunes de les millors raquetes nacionals de les categories sub15 i sub19. Prop de 85 jugadors provinents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Regió de Múrcia, Navarra, País Basc i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc. Els esportistes locals van aconseguir un total de 4 medalles d'or, 2 medalles de plata i 3 medalles de bronze.
Anterior Pàgina 3 de 126 Següent