Portada > Notícies > OR PER JOFRE COMELLA AL MÀSTER DE TORDESILLAS

OR PER JOFRE COMELLA AL MÀSTER DE TORDESILLAS

23/03/2021

L'esportista que actualment es troba entrenant al CAR de Sant Cugat, es va penjar la medalla d'or en Dobles Masculí fent parella amb Marcos Garcia (CB Oviedo) sense cedir un sol set en tota la competició i superant a la final a Alexander Parmentier i Ginés Vallés (CIDE i Teulada) per 21-19 i 21-13.

A la modalitat d'individual, Jofre Comella va accedir amb solvència a la ronda final com a primer del grup A. I després de vèncer a vuitens de final a l'actual campió d'espanya s13 Alejandro Gállego (Huesca) per 21-16 i 21-14, va caure de forma ajustada contra l'eivissenc Marc Guasch per 21-13, 22-24 i 17-21.

A la modalitat de Dobles Masculí, els germans Èric Gómez i Pau Gómez, també van accedir a la ronda final després de quedar primers del grup B. A quarts de final van caure contra els jugadors d'Oviedo Jesús de Burgos i Adlofo López per 16-21 i 17-21.