Portada > Notícies > GRANOLLERS CELEBRA L'ÚLTIM CIRCUIT CATALÀ DE L'ANY

GRANOLLERS CELEBRA L'ÚLTIM CIRCUIT CATALÀ DE L'ANY

16/12/2020

La 6a Prova del Circuit Català es va celebrar a Granollers amb una participació de 158 jugadors repartits entre els dies 12 i 13 de desembre. La prova disputava les categories Sub-11, Sub-15, Sub-17, Sub-19 i Absolut puntuables pel rànquing nacional. Els campions de la categoria absoluta es van repartir a l'individual a Arnau Duran (CESIB La Garriga) i Laura Santos (Colombino); als dobles masculins a Arnau Duran i Guillem Duran (CESIB La Garriga), dobles femenins a Laia Oset (Pitius) i Laura Santos (Colombino) i als dobles mixtes a Carlos Olivar (Granollers) i Laia Oset (Pitius).

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: