Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CAMPIONS D'ESPANYA SUB19

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CAMPIONS D'ESPANYA SUB19

24/11/2020

Del 20 al 22 de novembre es va disputar el Campionat d'Espanya sub19 a Toledo on els esportistes catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van coronar campions d'Espanya de la categoria en dobles masculí. A més de la medalla d'or, Joan Monroy va aconseguir el bronze en individual masculí i Marta González en dobles femení.

Els granollerins Piris i Monroy, van superar amb solvència totes les rondes de la competició fins arribar a la final on van superar als gallecs Jacobo Fernández i Javier Alava (San Amaro / Athlos) per 14-21, 21-8 i 21-13.

Monroy per la seva part, va caure a semifinals contra el seu company del CAR de Madrid i posterior vencedor del torneig, Ernesto Baschwitz (Caser Clear Madrid) per 19-21, 21-19 i 15-21. Piris anteriorment havia caigut a la segona ronda contra el mateix Baschwitz per 21-14, 19-21 i 12-21.

Marta González, també va brillar al Dobles Femení amb la seva companya Amaia Torralba (Belmecher), després de vèncer a les caps de sèrie nº3 Candela Arcos i Laura Álvarez (Oviedo) a primera ronda, van superar els quarts de final per finalment caure a semifinals contra les posteriors campiones Ania Setíen i Lucía Rodríguez (A Estrada / As Neves).

També cal destacar els quarts de final en Dobles Masculí de Sergi Alcalà i Iván Valenzuela (Granollers).

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.