Portada > Notícies > COMPETICIÓ DEL CIRCUIT NACIONAL SÈNIOR EN TERRES CATALANES

COMPETICIÓ DEL CIRCUIT NACIONAL SÈNIOR EN TERRES CATALANES

24/11/2020

Aquest cap de setmana es va disputar a Sant Llorenç d'Hortons el Circuit Nacional Sènior que estava previst a Cerdanyola del Vallès. A la competició han participat 50 jugadors en les diverses categories d’edat. Malgrat les actuals restriccions a la mobilitat i a la realització de esdeveniments esportius, aquest passat cap de setmana s’ha pogut realitzar una competició oficial de bàdminton que està en el calendari de la Federació Catalana i en el calendari de la Federació Espanyola, i per tant autoritzada segons la normativa vigent del PROCICAT.

Aquesta competició es tenia que disputar a Cerdanyola del Vallès, en les instal·lacions del Servei d’Activitat Física de la UAB, però l’esmentat servei no ha autoritzat la obertura de les seves instal·lacions i per tant la competició s’ha tingut que disputar en el poliesportiu Municipal de Sant Llorenç d’Hortons gràcies a la col·laboració amb el Club Bàdminton Hortons que ha gestionat amb el seu Ajuntament la disponibilitat d’aquesta instal·lació esportiva.

Podem destacar els resultats dels següents jugadors:

  1. AMB DUES MEDALLES D’Or i una de Plata tenim a:
    1. Belen Foj de Binefar que va guanyar la final de DF-A amb la Vanessa Serrano de Bianconero contra Jessica Perret del CB Chamartin i Cristina Puebla del Club 89. També en DX-B juntament amb l’Eduardo Marco també de Binefar varen guanya la final contra la parella de Bellaterra Mercè Llugany i Abel Hernández i en IF-A va perdre la final contra Vanessa Serrano.
    2. José Belmonte de las Torres de Cotillas va guanya en IM D-SV a l’Alex Mir de Salt que juga com independent. També va guanyar la competició de DX C-D amb la Begoña Duque de Leganés contra la parella catalana formada per Carlos Rodrigo de Tremp i Elena Barberà que també juga sense club com independent. Finalment va perdre la final de DM C-D amb l’Alex Mir contra la parella Luís A, Morcillo de Azplagaña (Navarra) i Alvaro Rangil de Salduba.
  2. Varen aconseguir dos medalles d’Or:
    1. Vanessa Serrano de Bianconero va guanyar la final de IF A contra Belen Foj i també va guanyar DF A fent parella amb la Belen Foj en front la parella Jessica Perret i Cristina Puebla.
    2. Javier Martínez de B. Infante de Múrcia va guanyar an IM C a l’Abel Hernández y també la final de DM A juntament a l’Angel Rodríguez contra la parella Daniel García de Granollers i Abel Hernández de Bellaterra.
    3. Alvaro Rangil de Salduba va guanyar en IM C a Luis Morcillo i fent parella amb el Luis Morcillo varen guanyar en DM C-D a José Belmonte i Alex Mir.
  3. Amb una medalla d’Or i dues de Plata,
    1. Dani Garcia de Granollers va gunyar al final de IM B contra l’Abel Hernández. Fent parell amb l’Abel va aconseguir la medalla de plata en DM A perdent la final contra Javier Martínez i Angel Rodríguez i també jugant amb la Gloria Latorre de Collado Villalba varen perdre contra la parella Sebastián López y Silvia Rueda de Leganés.
    2. Mercè Llugany de Bellaterra va guanyar en DF. C-D amb la Carola Langrock també de Bellaterra contra l’Elena Barberà i Gloria Latorre. Va perdre la final de IF C contra Gloria Latorre y també la final de DX B amb l’Abel Hernández contra la parella de Binefar Eduardo Marco i Belén Foj.
    3. Gloria Latorre de Collado Villalba va guanyar en IF C a la Mercè Llugany, perdent les finals de DX A fent parella amb el Dani García contra Sebastian López i Silvia Rueda i la final de DF C-D jugant amb l’Elena Barberà contra la Mercè Llugany  i la Carola Langrock.
  4. Amb una medalla d’Or i una de Plata varen quedar:
    1. Sebastian López de Leganés va vèncer en DX A amb la Silvia Rueda a la parella formada per Dani García – Gloria Latorre i va perdre la final de IM A contra Víctor Ortega de Badminton Soria CS24.
    2. Luís Morcillo de Azplagaña (Navarra) jugant amb l’Alvaro Rangil varen guanyar en DM C-D al José Belmonte – Alex Mir i va perdre la final d’IM C contra l’Alvaro Rangil.

Aquesta competició representa la 7ª edició consecutiva que el, C.B. Bellaterra organitza del Circuit Nacional Sènior amb la màxima puntuació (7*), i aquest any cal agrair la col·laboració del C.B. Hortons totes les gestions amb l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons per permetre l’obertura de la seva instal·lació per disputar aquesta competició.