Portada > Notícies > BRONZE DE JOFRE COMELLA AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

BRONZE DE JOFRE COMELLA AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

09/11/2020

Els dies 6, 7 i 8 de novembre es va disputar a Santander el Campionat d'Espanya sub15 amb el resultat destacat de Jofre Comella (Granollers), que va obtenir el bronze a l'individual masculí. També Abu Serran (Bellaterra) va arribar a quarts de final, on va caure contra Comella en un duel català.

Recordem, aquesta competició correspon al Campionat d'Espanya sub15 que va ser cancel·lat el més de maig de 2020, motiu pel qual podien participar també jugadors de l'any 2005 (sub17 de primer any).

A la competició, van participar els jugadors catalans Pol Altimira (Granollers), Jofre Comella (Granollers) i Abu Serrano (Bellaterra). 

Els tres jugadros, van aconseguir accedir a la segona ronda del quadre on Pol Altimira va caure contra Christian Arias (Arjonilla), Abu Serrano va superar al cap de sèrie 5/8 Raúl Garcia (Burgos) i Jofre Comella al local Esteban Gandarillas (Solares). A la ronda de vuitens de final, Serrano es va desfer d'Alejandro López (Oviedo) i Comella va fer el mateix amb Marc Guasch (Es Vedrà).

Ja a quarts de final, els dos catalans es van enfrontar amb resultat favorable per Comella 21-12 i 23-21 aconseguint així el pas a les semifinals on va caure contra el mallorquí Iago Martínez (CIDE) en tres sets 22-20, 12-21 i 13-21. Cal destacar que Comella va ser l'unic jugador nascut al 2006 d'entre els 8 que van accedir a quarts de final. 

Al dobles masculí, no hi va haver sort pels catalans. Altimira i Serrano van caure a primera ronda contra Martín Mosquera i Ramón Rovira (C.E.R. Vigo / Ibiza) mentre que Comella, fent parella amb Marcos Garcia, va caure a la segona ronda contra els favorits de la competició i posteriors campions Iago Martínez i Rodrigo Sanjurjo (CIDE / A Estrada).

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.