Portada > Notícies > GRANOLLERS CORONA ELS CAMPIONS ABSOLUTS I SUB-15 DEL 2020

GRANOLLERS CORONA ELS CAMPIONS ABSOLUTS I SUB-15 DEL 2020

13/10/2020

El dissabte 10 d'octubre de 2020 es va disputar el Campionat de Catalunya absolut i sub-15 al pavelló del congost de Granollers. Els campions de la categoria absoluta van ser a l'individual masculí Arnau Duran (CESIB La Garriga), individual femení Marta González (Granollers), dobles masculí Bernat Amaya i Marc Gallardo (Granollers), dobles femení Blanca Lucas i Lara Lucas (Granollers) i dobles mixtes Bernat Amaya i Lara Lucas (Granollers). A la categoria sub-15 els campions van ser a l'individual masculí Jofre Comella (Granollers), individual femení Diana Kosenkova (Granollers); i als dobles masculí Xavier Cano i Marc Duran (Granollers), dobles femení Diana Kosenkova i Sílvia Muñoz (Granollers) i dobles mixtes Angel Monroy (CESIB La Garriga) i Joana Rico (Viladecans).