Portada > Notícies > CAMPIONATS DE CATALUNYA S13 I S19 DE VILANOVA DEL VALLÈS

CAMPIONATS DE CATALUNYA S13 I S19 DE VILANOVA DEL VALLÈS

29/09/2020

El passat cap de setmana es va disputar a Vilanova del Vallès el Campionat de Catalunya sub13 i sub19 de l'ampliació de temporada 2019-2020. A la categoria sub19, victòries per Oriol Altimira i Marta González (Granollers) en individuals, que també es van imposar al dobles mixtes. Al dobles masculí, el triomf va ser per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) mentre que el dobles femení va ser per Emma Benito i Daniela Calvete (Viladecans i Bellaterra). Al sub13, victòries per David Riba (Viladecans) i Noelia López (Granollers) en individuals. Els mateixos protagonistes van repetir triomf als dobles, David Riba amb Héctor Flores (Viladecans) al masculí, i Noelia López amb Sonia Márquez (Granollers) al femení.

Arxius adjunts