Portada > Notícies > PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ DE LA TEMPORADA A GRANOLLERS

PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ DE LA TEMPORADA A GRANOLLERS

21/09/2020

Prop de 120 jugadors van prendre part a la primera competició del circuit català de la temporada, i primera prova post COVID-19. La competició, disputada al Pavelló Municipal del Congost de Granollers es va disputar en 2 dies, essent TTR puntuable pel rànquing nacional a les categories inferiors i la categoria absoluta A. A la mencionada categoria "A", ple de títols pels jugadors locals on els vencedors van ser Oriol Altimira i Marta González als individuals, les germanes Blanca i Lara Lucas al dobles femení, Marc Gallardo i Bernat Amaya al Dobles Masculí mentre que Marc Gallardo i Marta González, repetien títol amb la victòria al dobles mixtes.

Aquests van ser els vencedors i vencedores de totes les categories i modalitats disputades: