Portada > Notícies > EL MÀSTER JOVES DE GRANOLLERS “8è MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ” ESTRENA LA TEMPORADA DE COMPETICIÓ NACIONAL ENTRE ESTRICTES MESURES DE SEGURETAT

EL MÀSTER JOVES DE GRANOLLERS “8è MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ” ESTRENA LA TEMPORADA DE COMPETICIÓ NACIONAL ENTRE ESTRICTES MESURES DE SEGURETAT

06/09/2020

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 5 i 6 de febrer, seu de la primera competició de la temporada on s'han citat algunes de les millors raquetes nacionals de les categories sub15 i sub19. Prop de 85 jugadors provinents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Regió de Múrcia, Navarra, País Basc i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc. Els esportistes locals van aconseguir un total de 4 medalles d'or, 2 medalles de plata i 3 medalles de bronze.

En el Màster Sub19, triomfs molt repartits amb la victòria d'Amaia Torralba (Belmecher) sobre Marta González (Granollers) en individual femení i Carlos Iglesias (Portmany) sobre Adrián Oncina (El Campello) en el masculí. Triomf també eivissenc en el Dobles Mixt amb Marcos Rodríguez i Rio Abril (Portmany i Pitiús) com a protagonistes que van vèncer en la final als locals Hugo Ruz i Martina Marès (Granollers). En el Dobles Femení, les protagonistes de la final individual, Amaia Torralba i Marta González (Belmecher i Granollers), es van fer amb la victòria sobre Rio Abril i Paula Llavero (Pitiús i Eivissa) en tres sets, i ajustat també el resultat del Dobles Masculí on els locals Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) es van emportar la final enfront de Carlos Iglesias i Marcos Rodríguez (Portmany i Pitiús) en un final d'infart per 21-19, 16-21 i 22-20.

En la categoria sub15, gran victòria de Jofre Comella (Granollers) que va vèncer en Individual Masculí enfront d'Adolfo López (Oviedo), en Individual Femení, Laura Anglada (Huelva) es va imposar a Rocío Martín (Benalmàdena). En Dobles Masculí els germans Joan i Marc Guasch, van aconseguir un gran triomf davant Jesús de Burgos i Adolfo López (Oviedo) amb un resultat final de 21-19, 17-21 i 25-23. Les locals Diana Kosenkova i Silvia Muñoz (Granollers), van derrotar en la final a Carla Pérez i Carla Ruiz (Huesca). En el Dobles Mixt Nerea Eraso i Javier Barrios (Belmecher i Soria) , superant a Nerea Eraso i Javier Barrios (Belmecher i Soria) van superar als eivissencs Yulien Gil i Ainhoa Cabrera (Portmany i Eivissa).

 

Tots els beneficis d'aquesta competició seran donats a la Fundació Josep Carreras per a ajudar en la seva lluita contra la Leucèmia.

Aquest Màster sub15 i sub19 de Granollers (8*) ha estat organitzat per la Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consell Superior d'Esports (CSD), Univers Dona i Suport a l'Esport Base (ADB) i el patrocini de Babolat i Iberdrola, LaLigaSports, Toyota, MGS Segurs, Loterias i apostes de l'estat i Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.