Portada > Notícies > NOVA AMPLIACIÓ COMUNICAT FECAB – COVID-19 - FASE 0

NOVA AMPLIACIÓ COMUNICAT FECAB – COVID-19 - FASE 0

04/05/2020

La Federació Catalana de Bàdminton (FECAB) en coordinació amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i després de les instruccions fetes públiques el diumenge 3 de maig pel Ministeri de Sanitat en un Ordre Ministerial sobre les condicions en què el món federat i professional podrà tornar a realitzar esport i activitat física, en una fase inicial, a partir de demà dilluns 4 de maig, en el marc del Plan para la transición hacia una nueva normalidad:

  • Els esportistes federats no integrats en l’apartat d’Alt Nivell podran entrenar-se de forma individual, en espais a l’aire lliure, dos cops al dia (entre les 6h i les 10h, i entre les 20h i les 23h) dins del terme municipal on visquin.
    • Els entrenaments no es podran fer en instal·lacions esportives, que han de romandre tancades. Els esportistes, però, podran accedir a espais naturals com el mar, rius o embassaments, entre d’altres. Amb tot, si en la seva modalitat hi intervenen animals (per exemple, l’hípica) es podrà fer l’entrenament a l’aire lliure individualment al lloc on visquin els animals, mitjançant cita prèvia.
    • Durant l’entrenament, no hi podrà haver entrenadors ni personal auxiliar, i caldrà respectar la distància de seguretat interpersonal pertinent.
    • N’hi haurà prou amb la llicència perquè cada federació acrediti els seus esportistes.

 

Totes aquestes mesures s’han pres seguint les instruccions i recomanacions de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i amb l’objectiu de prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del bàdminton català.

Arxius adjunts