Portada > Notícies > AMPLIACIÓ COMUNICAT FECAB · COVID-19

AMPLIACIÓ COMUNICAT FECAB · COVID-19

13/03/2020

La Federació Catalana de Bàdminton (FECAB) amb coordinació amb la Federació Espanyola de Bàdminton (FESBA) i la Secretaria General de l’Esport (SGE) a tenor de les últimes actualitzacions relatives a les mesures de prevenció relatives al COVID-19, fa les següents apreciacions:

Granollers 13 de març de 2020

 

1. S’ha decidit l’aplaçament del Campionat de Catalunya Absolut, sub15 i Para-bàdminton previst pel 21 de març a Granollers. La competició queda aplaçada a l’espera de trobar i decidir una nova data.

2. S’ha decidit l’aplaçament de la 11ª Prova del Circuit Català de Granollers - TTR (1*) Absolut, s11, s13, s15, s17 i s19; prevista pel 28 i 29 de març. La competició queda aplaçada a l’espera de trobar i decidir una nova data..  

3. Ha quedat suspesa tota l’activitat d’entrenaments de tecnificació a Granollers durant els propers 15 dies i a l’espera de veure com evoluciona la situació.

4. Ha quedat suspesa tota l’activitat d’entrenaments d’alt rendiment al CAR de Sant Cugat durant els propers 15 dies atenent les instruccions de les autoritats competents i a l’espera de veure com evoluciona la situació..

 

Totes aquestes mesures s’han pres seguint les instruccions i recomanacions de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i amb l’objectiu de prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del bàdminton català.

Arxius adjunts