Portada > Notícies > COMUNICAT FECAB · COVID-19

COMUNICAT FECAB · COVID-19

12/03/2020

La Federació Catalana de Bàdminton (FECAB) amb coordinació amb la Federació Espanyola de Bàdminton (FESBA) i la Secretaria General de l’Esport (SGE) a tenor de les últimes actualitzacions relatives a les mesures de prevenció relatives al COVID-19, fa les següents apreciacions

1. FECAB durà a terme totes les accions i mesures necessàries per a la implementació de les actuacions que des de la Secretaria General d l’Esport s'han remès a la tarda del 11 de març de 2020, a través del comunicat adjunt.

2. La FECAB ha adoptat mesures de teletreball i flexibilitat horària a la seva oficina amb seu a Granollers per tal de garantir la salut dels treballadors, procurant això si que l’atenció als clubs es mantingui com sempre.

3. S’ha decidit l’aplaçament del Campionat de Catalunya sub9, sub13 i sub19 de Lleida previst pel dissabte 14 de març. La competició queda aplaçada a l’espera de trobar i decidir una nova data.

4. Queda suspès el curs de Monitor Shuttle Time previst pel 21 i 22 de març al CEM Mar Bella de Barcelona

5. Pel que fa al Campionat de Catalunya Absolut i sub15, previst pel 21 de març a Granollers, es decidirà la propera setmana el que es farà. De la mateixa manera, s’informarà properament de la decisió presa amb les altres activitats del calendari de la FECAB com la 11ena Prova del Circuit Català de Granollers (28 i 29 de març).

 

Totes aquestes mesures s’han pres seguint les instruccions i recomanacions de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i amb l’objectiu de prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del bàdminton català.

 

 

El sistema de salut de Catalunya ha elaborat un test com a nova eina que permet, de manera molt ràpida i senzilla, conèixer si es compleixen els criteris d’infecció per coronavirus, i si cal trucar o no al 061. El posem a la vostra disposició. Enllaç al test: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus-test/

Per més informació, està disponible la web del Ministeri de Sanitat.

Arxius adjunts