Portada > Notícies > PAULA MOLINS, PLATA A CORUNYA

PAULA MOLINS, PLATA A CORUNYA

09/03/2020

Aquest cap de setmana s'ha disputat al Club del Mar de San Amaro el Màster sub13 i sub17 de la Corunya. Entre la participació Catalana, cal destacar la medalla de plata al dobles femení de Paula Molins (Granollers) fent parella amb Natalia Murio (Ravachol Pontevedra).

Al dobles femení, Molins i Murio van superar a semifinals a Sofia Álvarez i Paula Llavero (As Neves/Ibiza) per 21-12 i 21-14. Ja a la final no van poder contra Lucia Rodríguez i Ania Setien (As Neves/CIES) per 14-21 i 16-21.

A més de la Medalla de plata al dobles femení, Molins va aconseguir el bronze en individual femení superant als quarts de final a l'altre participant catalana Aina Urgell (Bellaterra) que també va aconseguir el bronze al dobles femení caient a semifinals contra les campiones de la competició Rodriguez/Setien.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.