Portada > Notícies > DISPUTADA LA 10ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A VILANOVA

DISPUTADA LA 10ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A VILANOVA

09/03/2020

Més de 150 jugadors van prendre part de la 10ena prova del Circuit Català de la temporada que es va disputar a Vilanova del Vallès els dies 7 i 8 de març. La competició va ser TTR (puntuable pel rànquing nacional) a les categories inferiors i sèniors. A la categoria "A", els vencedors van ser Christian Vidstein (Terrassa) i Georgina Montes (La Garriga) en individual, Carlos Olivar i Adrián Valenzuela (Granollers) en dobles masculí, Sheila Domínguez i Gemma Roqué (El Vendrell/Vall del Ges) en dobles femení i Adrian Valenzuela i Berta Gascón (Granollers) en Dobles Mixtes.

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: