Portada > Notícies > Lluita per passar a les semifinals del Barcelona Spain Masters

Lluita per passar a les semifinals del Barcelona Spain Masters

21/02/2020

Durant la jornada d'avui s'han viscut partits de màxima tensió en el CEM Olímpics Vall d’Hebron. L'espectacle estava assegurat des de primera hora de la tarda en la jornada de quarts de final.

Carolina Marín [1] segueix el seu camí al Barcelona Spain Masters 2020 després de vèncer a Phittayaporn Chaiwan (Tailàndia), actual campiona de l'Iberdrola Internacional de Madrid 2019, en dos sets: 21-18 i 21-12. Ho ha fet, una vegada més, amb el suport de tota l'afició que omple les graderies del CEM Olímpics. En la ronda de semifinals, Marín es batrà davant Supanida Katethong (Tailàndia), qui prèviament va eliminar a la també espanyola Clara Azurmendi. Marín es va enfrontar a Katethong al Vietnam Open en el qual va ser el seu retorn a l'alta competició després de la seva lesió de genoll. En aquesta ocasió, la victòria va caure del costat de la jugadora tailandesa.

Una de les majors sorpreses del torneig, també en la modalitat de l'individual femení, ha estat la victòria de Busanan Ongbamrungphan [3] (Tailàndia) davant Saina Nehwal [5] (l'Índia). Ambdues han demostrat el seu alt nivell de joc, però finalment la jugadora tailandesa ha resolt la trobada davant l'estrella índia en dos sets: 22-20 i 21-19.

En individual masculí, el primer cap de sèrie de la competició Viktor Axelsen (Dinamarca) és un dels semifinalistes del torneig després de batre al seu compatriota Jan O Jorgensen [7] (Dinamarca). Axelsen s'enfrontarà en semifinals a Liew Daren (Malàisia), que en la jornada d'avui ha derrotat al danès Rasmus Gemke [5] a tres sets; 16-21, 21-17 i 21-17.

En la modalitat de dobles femení, el duo de la Xina Taipei Hsu Ja Ching - HU Ling Fang [8] forçava el tercer set davant les favorites Greysia POLII - Apriyani RAHAYU (Indonèsia) [1] però finalment les jugadores d'indonèsia aconseguien la seva victòria: 20-22 21-11 21-19.

En la modalitat de dobles masculí, les dues parelles favorites al títol del Barcelona Spain Masters segueixen el seu camí. Els cap de sèrie número 1, Lee Yang - Wang Chi-*Lin (la Xina Taipei) [1] derrotaven als seus compatriotes Liao Min Chun - El seu Ching Heng [5]. Per l'altre costat del quadre principal, els malaisis Aaron Chia - Soh Wooi Yik [2] sentenciaven en dos sets als alemanys Mark Lamsfuss - Marvin Seidel [6].

Finalment, un dels partits de la jornada que ha mantingut en suspens fins a l'últim moment al públic, ha estat el dobles mixtos protagonitzat per Thom Gicquel - Delphine Delrue (França) [6], que després de més d'1 hora de partit, han batut als jugadors de la Xina Taipei Lee Jhe-*Huei - Hsu Ja Ching: 17-21, 21-18 i 21-19. Els francesos s'enfrontessin en la jornada de semifinals davant la parella Yang Po-*Hsuan - Hu Ling Fang (la Xina Taipei), els qui van vèncer a un dels duos cap de la competició, els anglesos Marcus Ellis - Lauren Smith [4] per 21-17 i 22-20.

El Barcelona Spain Masters 2020 està arribant a la seva final. Les semifinals del torneig se celebressin demà dissabte 22 a partir de les 11.00h. Les esperades finals se celebressin el diumenge 23 a partir de les 10.00h. És possible gaudir de l'esdeveniment amb entrades anticipades i amb seient preferencial a través d'El Corte Inglés. Es preveu una elevada afluència de públic per a les fases finals de la competició. Així mateix, es podrà seguir l'esdeveniment des d'Espanya a través de les retransmissions en directe de Esport3 (TV3) i Teledeporte. El seguiment de resultats de tots els partits es pot realitzar a través de Badminton World Federation.

 


El Barcelona Spain Masters es promociona a la ciutat

 

En el marc del Barcelona Spain Masters, s'han habilitat diferents espais a la ciutat per a promoure la disciplina esportiva a la ciutat comtal. Un d'ells ha estat situat en el centre comercial de la Illa Diagonal. Des del dilluns fins al diumenge, coincidint amb les dates del torneig, s'ha instal·lat una pista de bàdminton per a totes aquelles persones que vulguin conèixer o practicar aquest esport.

Durant tots els dies s'han programat diferents exhibicions dels millors jugadors provinents de la Federació Catalana de Bàdminton. A més dels partits d'exhibició, s'han desenvolupat diferents activitats dirigides a tots els públics, i en les quals es preveu gran afluència sobretot durant el cap de setmana.

Aquesta promoció del torneig s'ha dut a terme gràcies a MGS Assegurances, promotor de l'activitat i amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Bàdminton i la Federació Catalana de Bàdminton.

 

 Més info:

ÀLBUM FOTOS – Dia 4 - Quarts de final 

VÍDEO – El Barcelona Spain Masters es promociona a la ciutat

VÍDEO - Post-partit Carolina Marín

VÍDEO - Highlights Dia 4 - Quarts de final