Portada > Notícies > Avança el Barcelona Spain Masters 2020

Avança el Barcelona Spain Masters 2020

19/02/2020

La tercera edició del Barcelona Spain Masters avança amb el seu millor nivell de joc en el primer dia del quadre principal. En la jornada d'avui s'han disputat els partits d'individual masculí, individual femení i dobles mixtes.

Per part seva, en l'últim partit de la jornada, l'estrella local Carolina Marín feia el seu debut en la competició davant una bolcada afició. Marín aconseguia resoldre la seva trobada davant la russa Natalia Perminova per 21-11 i 21-8. La jugadora es mostrava emocionada en jugar a Espanya, ja que la seva última competició internacional al país va ser el Campionat d'Europa a Huelva 2018.

Les seves companyes de selecció, Clara Azurmendi i Marta González, no obstant això, queien derrotades en els seus partits. Fabienne Deprez (Alemanya) i Supanida Katethong (Tailàndia), respectivament, eren les encarregades d'acabar amb el camí cap a la final de les espanyoles.

A més de Marín, han debutat els jugadors més destacats de la competició. Des de primera hora del matí, hem pogut veure en acció figures rellevants. Viktor Axelsen (Dinamarca) va remuntar un primer set en contra 13-21 al seu rival Loh Kean Yew (Singapur), imposant-se en el segon i tercer set per a resoldre la trobada 21-14 i 21-15. També Saina Nehwal (l'Índia), que va batre a Yvonne Li (Alemanya) en dos sets.

Cal destacar també, en individual masculí, l'èxit dels jugadors francesos. D'una banda, Brice Leverdez es va imposar al danès Hans-Kristian Solberg Vittinghus 21-10, 16-21 i 21-13. D'altra banda, Lucas Corvee deixava sense oportunitats al número 4 de la competició, Wang Tzu Wei (la Xina Taipei) després de vèncer per 21-19, 16-21 i 21-16.

Finalment, en dobles mixtos, una de les parelles favorites del torneig, els anglesos Adcock- Adcock queien derrotats davant els alemanys Jones Ralfy Jansen - Kilasu Ostermeyer en dos sets 21-19 i 23-21. Els koreanos Kim Sa Rang - Kim Ha Na, s'alçaven amb la victòria davant els holandesos Robin Tabeling - Selena Piek [5] 21-19 24-22.

La jornada del dijous 20 s'iniciarà a partir de les 10.00h. Per a gaudir de la competició, l'organització ofereix entrades gratuïtes fins al divendres a través de les taquilles de la instal·lació. Durant el cap de setmana les entrades es podran obtenir a través d'El Corte Inglés. A més, es podrà seguir l'esdeveniment a Espanya a través de la retransmissió completa en directe de LaLigaSportTV, i les semifinals i finals també en Esport3 (TV3) i Teledeporte. El seguiment de resultats de tots els partits es podrà realitzar a través de Badminton World Federation.

 

Més de 200 voluntaris col·laboren al Barcelona Spain Masters 2020

L'edició d'aquest any del Barcelona Spain Masters compta amb la participació de més de 200 voluntaris. La seva feina diària és primordial per al bon desenvolupament de la competició i activitats paral·leles al torneig.

Les seves funcions són, entre altres: control d'accés a públic i a acreditats, control a accés a secretària, control d'entrenaments, control a accés de pista per als jugadors, acomodadors per al públic, jutges de línia, control d'antidopatge, i dinamització d'espais destinats a les activitats per a les escoles.

A través d'un sistema de rotacions es combinen les tasques diàriament. D'aquesta manera, poden gaudir d'una experiència completa, i aportar els seus coneixements a totes les àrees relacionades amb la competició.

 

 Més info:

ÀLBUM FOTOS - Dia 2

ÀLBUM FOTOS - Voluntaris

VÍDEO - Post-partit Viktor Axelsen

VÍDEO - Post-partit Carolina Marín