Portada > Notícies > Les institucions i el comitè organitzador presenten el Barcelona Spain Masters 2020

Les institucions i el comitè organitzador presenten el Barcelona Spain Masters 2020

17/02/2020

Ajuntament, Generalitat, Diputació, i Federació Catalana i Espanyola de bàdminton presideixen la roda de premsa de l'HSBC Bàdminton World Tour

Durant el matí d'avui dilluns 17 de febrer, s'ha celebrat la roda de premsa del Barcelona Spain Masters de l'HSBC Bàdminton World Tour. L'acte s'ha dut a terme des de les 12.00h en Ca Serra, seu de la Diputació de Barcelona, i ha comptat amb la presència del director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig; el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé; el president de la Federació Catalana de Bàdminton, Rafael Lucas; i el vicepresident de la Federació Espanyola de Bàdminton, Juan Carlos Longo.

El Barcelona Spain Masters compta amb una inscripció de 315 jugadors de 32 països. Entre ells, primeres figures dins de la disciplina, acumulant 13 medalles olímpiques i 50 medalles mundials. Aquesta edició compta, a més, amb les estrelles mundials: la local Carolina Marín; l'índia Saina Nehwal; i el danès Viktor Axelsen. La cobertura mediàtica de l'esdeveniment és mundial, i comprèn més de 30 mercats. Les passades edicions del Barcelona Spain Masters (agost 2018 i febrer 2019) van generar més de 50M$ en valor publicitari. El Barcelona Spain Masters inclou un programa de promoció a 40 centres escolars, La Ciutat dels Somnis, i més de 10 col·lectius socials de la ciutat.

El Barcelona Spain Masters es duu a terme de dimarts 18 a diumenge 23 de febrer en el pavelló CEM Olímpics Vall d'Hebron. Per a gaudir de la competició, l'organització ofereix entrades gratuïtes des del dimarts fins al divendres a través de les taquilles de la instal·lació. Durant el cap de setmana les entrades es podran obtenir a través d'El Corte Inglés. A més, es podrà seguir l'esdeveniment a Espanya a través de la retransmissió completa en directe de LaLigaSportTV, i les semifinals i finals també en Esport3 (TV3) i Teledeporte (TV1). El seguiment de resultats de tots els partits es podrà realitzar a través de Badminton World Federation.