Portada > Notícies > 9a PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A LLEIDA

9a PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ A LLEIDA

12/02/2020

Prop de 150 jugadors es van donar cita el passat dissabte 8 de febrer a les instal·lacions de l'INEFC de Lleida per disputar la 9a Prova del Circuit Català. Les categories inferiors i la categoria "A" van ser TTR (Puntuable pel rànquing nacional). A la "A", van destacar els doblets dels jugadors de Granollers Bernat Amaya, Lara Lucas i Blanca Lucas. Amaya es va fer amb el Dobles Masculí fent parella amb Marc Gallardo i el Dobles Mixtes amb Lara Lucas. Lara Lucas també es va emportar l'or al Dobles Femení amb la seva germana Blanca Lucas i aquesta es va fer al mateix temps amb l'or en Individual Femení. L'Individual Masculí va ser pel jugador de Huesca Jorge Laviña.

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: