Portada > Notícies > OR I PLATA PER ORIOL ALTIMIRA AL MÀSTER SUB17 DE PALMA

OR I PLATA PER ORIOL ALTIMIRA AL MÀSTER SUB17 DE PALMA

02/02/2020

El jugador de l'Associació Granollers Esportiva ha disputat aquest cap de setmana el Màster Joves (8*) de Palma a la categoria sub17 on s'ha proclamat campió a la categoria d'individual Masculí sub17 després de vèncer a la final a Marco Fernández (Collado Villalba) per 23-21 y 21-17. Al dobles masculí ha aconseguit la medalla amb el seu company Guillermo de Montis (CIDE) caient a la final contra Rodrigo Sanjurjo y Iago Martínez (A Estrada / CIDE) en dos sets.

A la modalitat d'individual, Altimira va accedir a la fase final com a primer classificat del grup B on va superar a Marc Martin (Ibiza BC) i Javier Muñoz (CIDE). A quarts de final va vèncer al seu comany de dobles Guillermo de Montis (CIDE) per 22-20 i 21-9. Ja a les semifinals disputades avui diumenge, s'ha desfet del madrileny Alejandor Baschwitz (CB Paracuellos) per 21-18 i 21-19 per tancar la competició a la final superant a Marco Fernández 23-21 i 21-17 i aconseguint el seu primer Màster Nacional de la temporada.

Al dobles masculí sub17, Altimira i De Montis van accedir a la fase final com a segons classificats del grup A, vencent a Marcos Casasayas i Javier Muñoz (CIDE) i Alexander Parmentier i Gines Vallés (CIDE i Teulada) pero caient contra Rodrigo Sanjurjo i Iago Martínez (A Estrada i CIDE). Ja a les semifinals del diumenge han superat a Alejandro Baschwitz i Ricardo Rettig (CB Paracuellos i Portmany) per 21-17 i 21-18. A la final han tornat a caure contra Sanjurjo i Martínez per 14-21 i 16-21.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.